Παραιτήθηκε η Γκαγκάκη από την «Τεχνόπολη» μετά την κατακραυγή

23:17 13/11/2019 - Πηγή: Aixmi

Μετά την κατακραυγή για όσα άθλια συνέβησαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΙ, παραιτήθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη από υπεύθυνη του Τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, όπως και από πρόεδρος της «Τεχνόπολις».

Η κ. Γκαγκάκη ήταν στο πάνελ, στο οποίο συζητήθηκε με χλευαστικό και κανιβαλικό τρόπο (μέχρι και εικονική αναπαράσταση έγινε) η υπόθεση του φοιτητή που αυνανίστηκε μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

και εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας. 

Αμέσως μετά την εκπομπή ξεσηκώθηκε σάλος με αποτέλεσμα να ζητήσουν συγνώμη οι συντελεστές της -κάτι που δεν κρίθηκε επαρκές. Το ΕΣΡ ζήτησε
εξηγήσεις από τον ΣΚΑΙ, ενώ η διοίκηση του σταθμού έκανε συστάσεις στον κ. Λιάγκα και τους συνεργάτες του. Ούτε αυτό, όμως, κρίθηκε αρκετό για την κ. Γκαγκάκη, η οποία είχε σημαντικές αρμοδιότητες στον Τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων. Πολλοί την προέτρεψαν να παραιτηθεί, ενώ αρκετοί (μεταξύ αυτών και ο Παύλος Γερουλάνος) κάλεσαν τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη να ζητήσει και να λάβει την παραίτησή της.

Τελικά, η ίδια η κ. Γκαγκάκη προτίμησε να αποχωρήσει.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί. Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας….».

The post Παραιτήθηκε η Γκαγκάκη από την «Τεχνόπολη» μετά την κατακραυγή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα