Τσίπρας: Αύξηση 10% στο μισθό των σχολικών καθαριστριών

15:32 16/5/2019 - Πηγή: Aixmi

Aύξηση 10% στους μισθούς τους θα λάβουν οι σχολικές καθαρίστριες, οι οποίες επιπλέον θα ενταχθούν στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Την ανακοίνωση έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνάντηση που είχε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας πως οι συμβάσεις, οι οποίες γίνονται από τους δήμους, πλέον θα έχουν διετή διάρκεια.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Κωνσταντίνα Κούνεβα.

«Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter για τη συνάντησή του με καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη χαρά του για τη συνάντηση αυτή.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός γράφει:

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.».

Prime Minister GR

@PrimeministerGR

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

95

1:45 PM – May 16, 2019

The post Τσίπρας: Αύξηση 10% στο μισθό των σχολικών καθαριστριών appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα