Τροχαίο προκάλεσε η κόρη του Κοβάσεβιτς (EIKONA)

10:37 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη η κόρη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς έπειτα από τροχαίο που είχε στην Ιερά Οδό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η κόρη του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού και ειδικού συμβούλου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Στέλλα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι συνεπιβάτες της Στέλλας αλλά και η οδηγός του άλλου οχήματος, η οποία μάλιστα χειρουργήθηκε

σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τα έξοδα να τα καλύπτει η οικογένεια Κοβάσεβιτς.

«Η Στέλλα οδηγούσε. Δίπλα καθόταν μια φίλη της και στο πίσω κάθισμα ο γιος μου με άλλο ένα αγόρι. Εχω αποδείξεις ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 0,75% χιλιοστών του γραμμαρίου ανά λίτρου αίματος, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της Τροχαίας για την οποία ενημερώθηκα. Σύμφωνα με τον γιο μου Αλέξανδρο, η Στέλλα είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανέβηκε στο κράσπεδο, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα που ήταν η μοναδική επιβάτισσα και, τελικά, το αυτοκίνητο προσέκρουσε ανεξέλεγκτο σε μια μάντρα», αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Βασιλείου πατέρας του 23χρονου που βρισκόταν στο αμάξι που οδηγούσε η 21χρονη κόρη του Κοβάσεβιτς σύμφωνα με την Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα