Αυτός είναι ο άτυχος πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του στο Ζευγολατιό Κορινθίας

09:24 18/7/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο πένθος έχει βυθιστεί και η Πάτρα, μετά την τραγική είδηση ότι άφησε την τελευταία του πνοή στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου νοσηλευόταν μετά τον βαρύ τραυματισμό του, στη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας, στις 13 Ιουλίου 2017, ο 33χρονος πυροσβέστης Αριστείδης Μουζακίτης.

Και αυτό γιατί στα προηγούμενα χρόνια έζησε και προσέφερε σημαντικά στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου μεταξύ άλλων ήταν και αθλητής του ΟΠΑΘΑ, απ όπου εκδόθηκε

και η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Δ/Σ , οι αθλητές και τα μέλη του Ο.Π.Α.Θ.Α Πατρών φράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Μουζακίτη Αριστείδη ο οποίος υπήρξε αθλητής του Ομίλου μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον δεχθεί».

Ο 33χρονος ήταν επίσης απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, εθελοντής του Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα και ναυαγοσώστης. Γεννήθηκε το 1984 στην Κέρκυρα, κατατάχθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα το 2014, ενώ εισήχθη στη Σχολή Ανθυποπυραγών το Σεπτέμβριο του 2015 και ήταν άγαμος.

Πηγή: patrastimes.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα