Τόσο σκ@τά, όσο ο Κουρουμπλής, δεν τα έχει κάνει κανείς υπουργός…

17:29 21/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Όσο και αν το σκέφτομαι, δυσκολεύομαι να θυμηθώ υπουργό που να τα έχει κάνει τόσο σκατά όσο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, στην υπόθεση του ναυαγίου στον Σαρωνικό.

Ξέρει ότι έχει βουλιάξει στη Σαλαμίνα δεξαμενόπλοιο με πετρέλαιο και, παρόλα αυτά, σηκώνεται και φεύγει για το Λονδίνο.

Επιστρέφει μετά από τρεις μέρες και ενώ η πετρελαιοκηλίδα

έχει φτάσει στη Φρεατίδα, στο Φάληρο, τον Άγιο Κοσμά και τη Γλυφάδα -ανάλογα με τη διεύθυνση του ανέμου.

Αρχίζει να δίνει συνεχείς συνεντεύξεις και να λέει ασύλληπτες ανοησίες. Από το ότι θα έχει καθαρίσει ο Σαρωνικός σε 30 μέρες, μέχρι ότι μπορεί να πάει να κολυμπήσει χωρίς πρόβλημα, όποιος το επιθυμεί.

Μετά το κράξιμο επανέρχεται και ζητάει συγνώμη για την παρότρυνση «να πάμε να κολυμπήσουμε». Όταν, όμως, η αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι άργησε τρεις μέρες να ειδοποιήσει την ΕΜΣΑ για να στείλει απορρυπαντικό πλοίο, προσπαθεί να τους βγάλει όλους τρελούς. Μέχρι χθες έλεγε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δεν ξέρει τι λέει.

Και σήμερα έρχεται η «λυπητερή», με την ανακοίνωση ότι ζήτησε τη βοήθεια της ΕΜΣΑ τρεισήμισι 24ωρα μετά τη βύθιση του πλοίου. Αφού, δηλαδή, η πίσσα είχε ξεβραστεί στη Σαρωνίδα.

Ακλόνητος, όμως, στη θέση του υπουργού Ναυτιλίας ο Κουρουμπλής. Όπως και ο υφυπουργός Σαντορινιός, με επίσης «λαμπρές» επιδόσεις στην όλη υπόθεση.

Και ο πρωθυπουργός; Τι κάνει ο πρωθυπουργός; Τα ρίχνει όλα στον «οίστρο» των Μέσων Ενημέρωσης. Με δυο λόγια, δεν υπάρχει δα και κανένα σοβαρό πρόβλημα, τα ΜΜΕ «φουσκώνουν» το θέμα για να χτυπήσουν την κυβέρνηση…

Keywords
Τυχαία Θέματα