Την Παρασκευή η απολογία του Θωμά Λιακουνάκου

13:26 29/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Την Παρασκευή θα απολογηθεί ο Θωμάς Λιακουνάκος, που συνελήφθη χθες το βράδυ και έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος στην ασφάλεια Αττικής.

Νωρίτερα σήμερα ο επιχειρηματίας παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί για μίζα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ μέσω off shore εταιρίας, η οποία φέρεται να του ανήκει, με τελικούς αποδέκτες τους Άκη Τσοχατζόπουλο

και Γιάννη Σμπώκο.

Όπως αναμενόταν, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του για τα αδικήματα της δωροδοκίας και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η υπόθεση αφορά στην προμήθεια ειδικών αεροσκαφών για έγκαιρη προειδοποίηση από την εταιρία Ericsson, την οποία εκπροσωπούσε η εταιρία ΑΧΟΝ του κ. Λιακουνάκου. Ο γνωστός επιχειρηματίας, εκτός του συγκεκριμένου εξοπλιστικού προγράμματος, εμπλέκεται και κατηγορείται και σε άλλα δύο εξοπλιστικά που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ερευνών, την αγορά των αρμάτων Λέοπαρντ και τον λεγόμενο «Ηλεκτρονικό Πόλεμο».

Οι έρευνες για την υπόθεση των Λέοπαρντ συνεχίζονται από την Εισαγγελία Διαφθοράς, με επικεφαλής την κυρία Ελένη Ράικου.

Keywords
Τυχαία Θέματα