Θύελλα αντιδράσεων από την επίθεση Πολάκη στον Πούλη

10:12 6/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε μία απίστευτη επίθεση προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης προς τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη μέσω facebook προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων τόσο από χρήστες των social media οσο και από πολιτικούς.

«Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός .Πες τι εχεις κλέψει μόνος

σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια .
Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πιςω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια .
Αιντε τσογλανι ,επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός.

Η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον κ. Πούλη που μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε: «Ελπίζω ο κ. Πολάκης να μην κρυφτεί πίσω από την ασυλία του… Το επίπεδο του δεν είναι επίπεδο δημόσιου λόγου» επισημαίνοντας ότι η στάση του κ. Πολάκη καταδεικνύει και τον πανικό στον οποίο βρίσκεται. «Η διαδικασία της Εξεταστικής για την Υγεία, στην οποία επένδυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο ίδιος ο κ. Πολάκης, τελείωσε μέσα στο απολυτό μηδέν… Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλής.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης αντέδρασε με ανάρτηση στο twitter όπου σημείωσε: «Τι εννοεί ο αναπληρωτής υπουργός; Ότι αυτός θα τον κλείσει ισόβια αλλά αν κάνει συμφωνία θα τον βγάλει στα 10 χρόνια; Πέραν του αστείου, το πράγμα σοβαρεύει!Αυτός είναι εν ενεργεία Υπουργός! Σε έναν πολίτη, ό,τι και να είναι αυτός, επιτρέπεται να μιλάει έτσι; Και τί εννοεί; Ότι αυτός θα τον κλείσει ισόβια αλλά αν κάνει συμφωνία θα τον βγάλει στα 10 χρόνια; Έλα Χριστέ και Παναγία!» σημείωσε καυστικά.

The post Θύελλα αντιδράσεων από την επίθεση Πολάκη στον Πούλη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα