Θεομηνία στη Θεσσαλονίκη – Πληροφορίες για μια αγνοούμενη

14:37 10/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Μια ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που σχημάτισαν ποτάμια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης έπειτα από την πρωτοφανή βοχόπτωση που έπληξε τη συμπρωτεύουσα.

Η γυναίκα εικάζεται ότι παρασύρθηκε στην περιοχή των Συκεών ενώ στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για να την αναζητήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη διασωθεί και είναι σώα.

Οι φωτό από αναγνώστη της aixmi.gr

Από τα ορμητικά

νερά παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να συνδράμουν όπου υπάρχει ανάγκη.

Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η περιοχή των Συκεών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν για παράσυρση οχημάτων από το νερά, τα οποία φτάνουν σε ορισμένα σημεία το μισό μέτρο.

Λεωφορεία του ΟΑΣΘ αποβιβάζουν τον κόσμο καθώς λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού δεν μπορούν να προσεγγίσουν ορισμένα σημεία στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: thestival.gr

The post Θεομηνία στη Θεσσαλονίκη – Πληροφορίες για μια αγνοούμενη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα