Θα σας κακοκαρδίσω: Βήματα έκανε ο Σπανούλης και φάουλ ο Παπαπέτρου

21:13 9/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Επειδή διαβάζω διάφορα (από απίθανα έως και απερίγραπτα) για τα δυο πρώτα ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο μπάσκετ…

Και επειδή αύριο είναι το τρίτο, στο ΟΑΚΑ…

Αποφασίζω να γράψω δυο λόγια, τα οποία θα κακοκαρδίσουν τους φίλους των ερυθρόλευκων και, γενικώς, σύσσωμη τη συμπαθή ομάδα των συνωμοσιολόγων τής χώρας.

Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν υπήρξε κανένα ζήτημα με τη διαιτησία. Ούτε στο πρώτο παιχνίδι, ούτε στο δεύτερο. Και ας φωνάζουν διάφοροι και ας χτυπιούνται άλλοι. Το να στήνεται από την αρχή ένα συνωμοσιολογικό σενάριο για τη διαιτησία και, στη συνέχεια, να αναζητώνται οι αποδείξεις

τού προαναγγελθέντος εγκλήματος, ε δεν διεκδικεί παγκόσμιο ρεκόρ πρωτοτυπίας…

Και μια κουβέντα για τις επίμαχες φάσεις. Ναι, ο Βασίλης Σπανούλης έκανε βήματα πριν ευστοχήσει στο τρίποντο.

Ναι, ο Ιωάννης Παπαπέτρου έκανε φάουλ στον Κρις Σίνγκλεντον. Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν από τους προπονητές και τους παίκτες. Στο πρώτο πήρε άριστα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, που κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον Νικ Καλάθης, και στο δεύτερο ο Τσάβι Πασκουάλ (με τον Καλάθη, που ξαναβρήκε τον εαυτό του).

Φιλική συμβουλή: Δείτε το αυριανό ματς και τα επόμενα χωρίς χρωματιστά γυαλιά. Αφήστε τη διαιτησία και παρακολουθήστε πώς παίζει η ομάδα σας και πώς ο αντίπαλός της. Όλα τα άλλα είναι λόγια. «Παράγκα« στο μπάσκετ ούτε υπήρξε, ούτε υπάρχει. Στο ποδόσφαιρο πρωταγωνίστησε -και δεν την είχε στήσει ο Παναθηναϊκός, θυμίζω..

Θα σας κακοκαρδίσω: Βήματα έκανε ο Σπανούλης και φάουλ ο Παπαπέτρου

The post Θα σας κακοκαρδίσω: Βήματα έκανε ο Σπανούλης και φάουλ ο Παπαπέτρου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα