Σημαντική επιτυχία για το ΕΘΝΟΣ- Πήρε τον Μιχάλη Ιγνατίου

20:29 9/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Μεγάλη επιτυχία για το ΕΘΝΟΣ τού Ιβάν Σαββίδη αποτελεί η ένταξη τού Μιχάλη Ιγνατίου στο δυναμικό του. Πρόκειται για τον σημαντικότερο Έλληνα δημοσιογράφο, ερευνητή και συγγραφέα στις Ηνωμένες Πολιτείες και, ασφαλώς, θα ενισχύσει την εφημερίδα. Ήδη αύριο υπογράφει το πρώτο της θέμα. Τη συμφωνία μαζί του πέτυχε ο γενικός διευθυντής Νούλης Χατζηδημητρίου.

Στην πραγματικότητα ο Ιγνατίου δεν προσλαμβάνεται, αλλά…επαναπροσλαμβάνεται, καθώς εργαζόταν στο ΕΘΝΟΣ για πάνω από δυο δεκαετίες, όταν εκδότης του ήταν ο Γιώργος Μπόμπολας. Ωστόσο, πριν από δυο χρόνια τον απέλυσε (ναι,

τον απέλυσε) ο Φώτης Μπόμπολας, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία από τον πατέρα του. Τον απέλυσε λίγο μετά την ερώτηση που είχε διατυπώσει στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για την ελληνική Οικονομία και το Κυπριακό -ερώτηση με την οποία είχε βοηθήσει να ακουστεί διεθνώς το όνομα τής εφημερίδας.

Η συνέχεια είναι γνωστή: Ο Φώτης Μπόμπολας οδήγησε σε χρεοκοπία ολόκληρο τον εκδοτικό κολλοσσό ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΕ, που είχε ιδρύσει ο πατέρας του, ενώ συνέβαλε αποφασιστικά και στην κατάρρευση τού Mega.

Σημαντική επιτυχία για το ΕΘΝΟΣ- Πήρε τον Μιχάλη Ιγνατίου

The post Σημαντική επιτυχία για το ΕΘΝΟΣ- Πήρε τον Μιχάλη Ιγνατίου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα