Συνεχίστηκε η παράδοση της Ρεάλ κόντρα στην Εσπανιόλ – Υπόκλιση στον Ίσκo (BINTEO)

09:46 2/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Εσπανιόλ δεν έχει νικήσει στο «Μπερναμπέου» από το 1996 και ο Ισκο με δύο γκολ και ματσάρα φρόντισε (2-0) να συνεχιστεί η τρελή παράδοση της Ρεάλ, που νίκησε και τις σοβαρές απουσίες.

Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Κόβατσιτς, Μπέιλ, Τεό, Μπενζεμά ήταν τραυματίες, με τον 19χρονο Μαροκινό, Ακράφ Χακίμι να κάνει ντεμπούτο στο δεξί άκρο της άμυνας. Παρά τις απουσίες όμως οι Μερένγκες δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στο 2-0, με τον Ισκο να βάζει και τα δύο.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ φουριόζοι και μόλις

στα 24 δευτερόλεπτα ο Ισκο έχασε τετ α τετ. Γενικότερα έκανε εκπληκτική εμφάνιση και ενορχήστρωσε όλο το παιχνίδι της ομάδας του. Είτε από αστοχία, είτε από τις καλές επεμβάσεις του Πάου Λόπεθ, δεν έμπαινε γκολ. Στο 30′ όμως ο Ρονάλντο πέρασε κάθετη στον Ισκο, που πλάσαρε όμορφα με το μυτάκι. Στο 44′ η Εσπανιόλ βγήκε μπροστά και είχε δοκάρι με τον Ζεράρδ.

Στην επανάληψη οι Καταλανοί βγήκαν μπροστά και είχαν τις στιγμές τους, αλλά όλες με λάθος τελειώματα. Και εκεί που πιεζόταν η Ρεάλ, βγήκε στην κόντρα (70′), με τον Ισκο να πλασάρει εύστοχα και να καθαρίζει το ματς. Ετσι οι Μερένγκες διεύρυναν το σούπερ ρεκόρ τους εντός με την Εσπανιόλ, η οποία τελευταία φορά νίκησε εκεί μέσα πριν 21 χρόνια (1996), ενώ δέχεται ανελλιπώς γκολ από το 1978.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Ακράφ, Καζεμίρο, Κρόος (69′ Λούκας Βάθκεθ), Μόντριτς (82′ Θεμπάγιος), Ισκο (90′ Μαγιοράλ), Ασένσιο, Κριστιάνο Ρονάλντο

Εσπανιόλ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Πάου Λόπεθ, Ερμόσο, Ααρόν, Νταβίδ Λόπεθ, Σέρχιο Σάντσεθ (68′ Γκρανέρο), Χάβι Φουέγο, Ρόκα (46′ Σέρχιο Γκαρθία), Νταρντέρ, Χουράδο (46′ Ναβάρο), Μπαπτιστάο, Ζεράρδ.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα