Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης

16:44 24/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Πεπεισμένοι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία φάνηκαν ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη κ. Ταουξής και ο τεχνικός σύμβουλος κ. Δέδες μετά την αυτοψία στο αυτοκίνητό της μιλώντας στην κάμερα του AgrinioTV.

Oι δυο τους βρέθηκαν στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου όπου εξέτασαν για πολλή ώρα το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας. Αμέσως μετά ο δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε ότι το αυτοκίνητο «έδωσε» στοιχεία που δεν αφήνουν περιθώρια για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

«Μέχρι τώρα στηρίζαμε το ενδεχόμενο της δολοφονίας βασιζόμενοι κυρίως στη μέχρι τώρα ζωής της και στα δείγματα γραφής

που έχει δώσει η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη. Σήμερα αρχίζουμε και βάζουμε πελώρια ερωτηματικά επιστημονικής υφής για ποιο λόγο ακούστηκε η εκδοχή της αυτοκτονίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ταουξής, ενώ πρόσθεσε ότι η υπόθεση μοιάζει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου. Όπως είπε ακόμη ο κ. Ταουξής και οι τοξιλογικές εξετάσεις αναμένεται να «δώσουν πολλές απαντήσεις» στο μυστήριο του θανάτου της 44χρονης γυναίκας.

The post Συμβόλαιο θανάτου «βλέπει» ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα