Σουηδία: Δεν κατήγγειλε την παρενόχληση της 12χρονης κόρης της από τον Αφγανό εραστή της

14:10 24/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ένας Αφγανός μετανάστης, 18 ετών παρενόχλησε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη της 45χρονης εερωμένης του η οποάι αρνήθηκε να τον καταγγείλει στην αστυνομία από τον φόβο μήπως τον απελάσουν! Ο Αμπντούλ Ντοστμοχαμάντι ζούσε σε κέντρο φιλοξενίας ανήλικων προσφύγων όπου εργαζόταν η 45χρονη η οποία πρότεινε μόλις ο έφηβος ενηλικιωθεί να τον φιλοξενήσει σπίτι τους. Έτσι κι έγινε τον Νοέμβριο του 2016. Έναν μήνα μετά οι δυο τους συνδέθηκαν ερωτικά.

Σύμφωνα με τη 12χρονη που περνά τον χρόνο της ανάμεσα στο σπίτι της μητέρας και του πατέρα της, στον Αμπντούλ άρεσαν πολύ οι αγκαλιές, οι οποίες γίνονταν

φιλιά και κάποια από αυτά πολύ κοντά στο στόμα. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία το κορίτσι, το περιστατικ΄οσυνέβη το φθινόπωρο του 2017 την ίδια ημέρα που έθαψε τον σκύλο της.

Η μητέρα με τον εραστή της είχαν πιει αρκετά και ο Αμπντούλ σήκωσε τη 12χρονη για να χορέψει μαζί του. Όταν η 45χρονη πήγε στο μπάνιο ο νεαρός έβαλε το χέρι του μέσα από το φόρεμά της μέσα στο εσώρουχό της αγγίζοντας τα γεννητικά της όργανα. Το κορίτσι είπε αμέσως στη μητέρα της τι συνέβη αλλά εκείνη δεν κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ ο 19χρονος παρέμεινε να ζει μαζί τους στο σπίτι. Τέσσερις ημέρες μετά έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει με τον πατέρα της.

Εκμυστηρεύτηκε το γεγονός στη μεγαλύτερη αδερφή της η οποία το είπε στον πατέρα τους κι εκείνος το κατήγγειλε στην αστυνομία.

Ο Αφγανός βρέθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση και του επιβλήθηκε τρίμηνη φυλάκιση με αναστολή ενώ υποχρεώθηκε σε 100 ώρες κοινωνικής εργασίας αλλά και 1.700 ευρώ αποζημίωση στο θύμα του.

The post Σουηδία: Δεν κατήγγειλε την παρενόχληση της 12χρονης κόρης της από τον Αφγανό εραστή της appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα