Συλλυπητήρια από τον Δ. Αβραμόπουλο εκ μέρους της ΕΕ

10:47 16/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της Δυτικής Αττικής εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξέφρασε ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Όπως επεσήμανε:

«Αυτές τις ώρες η Αττική δοκιμάζεται. Πολλοί συνάνθρωποι μας εκεί έχουν χάσει την ζωή τους. Περιουσίες έχουν καταστραφεί. Θα ήθελα, δημόσια, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αλλά και προσωπικά, να εκφράσω τα συλλυπητήριά

μου, αλλά και τη συμπαράστασή μας, αυτή την ώρα, στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μία ανείπωτη καταστροφή που χτυπάει αυτή την στιγμή την Ελλάδα. Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω τη συμπαράστασή μας σε όσους αγωνίζονται αυτήν την ώρα για να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτόγνωρη φυσική καταστροφή και την τραγωδία που τη συνοδεύει. Η Επιτροπή θα σταθεί στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας στην Ελλάδα και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές με τις Ελληνικές Αρχές».

The post Συλλυπητήρια από τον Δ. Αβραμόπουλο εκ μέρους της ΕΕ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα