Κεντρικά Δελτία των 8: Πρώτος ο Αντέννα, ενισχυμένος ο Σκάι

09:55 16/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ο Σκάι και η ΕΡΤ άλλαξαν χθες τη ροή του προγράμματός της και μετέδωσαν, σε ζωντανή σύνδεση, τα τραγικά γεγονότα στη Δυτική Αττική. Το τηλεοπτικό κοινό αντάμειψε την προσπάθεια του σταθμού του Φαλήρου και το έφερε μακράν στην πρώτη θέση με 20,9%. Την ΕΡΤ παρακολούθησε το 5,8%.

Σημαντικά ενισχυμένο ήταν και το κεντρικό δελτίο του Σκάι με την Εύα Αντωνοπούλου. Πέραν του ρεπορτάζ και των ζωντανών συνδέσεων με τον τόπο της τραγωδίας, φιλοξένησε

ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις των καθηγητών Παπανικολάου και Ζερεφού. Η επίδοσή του ήταν 16,1%.

Πρώτο ήταν και χθες στη ζώνη των 8 το δελτίο του Αντέννα με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Κάλυψε με επάρκεια το μεγάλο γεγονός της θεομηνίας και συγκέντρωσε το 17,9% του κοινού.

Χαμηλά έμεινε το δελτίο του Star, που έδειχνε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τις προηγούμενες μέρες. Το ποσοστό του ήταν 10,4%.

* Τα στοιχεία δίνουν την εικόνα του 45λεπτου 20.00 – 20.45.

* Και χθες, ανεξάρτητα από ώρα μετάδοσης, πρώτο σε αριθμό τηλεθεατών ήταν το δελτίο του Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, που μεταδίδεται στις 7.

The post Κεντρικά Δελτία των 8: Πρώτος ο Αντέννα, ενισχυμένος ο Σκάι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα