Συγκίνηση και δάκρυα στη συναυλία για τα θύματα του Μάντσεστερ (ΒΙΝΤΕΟ)

11:26 5/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Πολλές ήταν οι στιγμές που έφεραν δάκρυα στα μάτια της Αριάνα Γκράντε, η οποία επέστρεψε στη Μ. Βρετανία για μία συναυλία αφιερωμένη στα θύματα της 22ας Μαΐου μαζί με τους διάσημους φίλους της. Υπενθυμίζεται ότι 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη βόμβα του Σαλμάν Αμπέντι κι 119 τραυματίστηκαν.

Η One Love Manchester υπό την Αριάνα Γκράντε διοργανώθηκε για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων και παράλληλα να

συγκεντρωθούν χρήματα για τις οικογένειες των θυμάτων. Και η νεαρή σταρ τα κατάφερε πολύ καλά, συγκεντρώνοντας 2 εκατ. λίρες!

Έπειτα από μία μικρή εισαγωγή από τον μάνατζέρ της η Αριάνα Γκράντε βγήκε στη σκηνή και υπό επιφωνήματα και χειροκροτήματα θαυμαστών τραγούδησε με δάκρυα δύο μεγάλες επιτυχίες της, τα Be Alright και Break Free.

Το σινγκλ της One More Time κατακτά την κορυφή των chart καθώς οι θαυμαστές της δείχνουν τη στήριξή τους στην 23χρονη σταρ. Όσοι βρέθηκαν στη συναυλία του Μάντσεστερ πέρασαν δωρεάν στη χθεσινή εκδήλωση. Από τις συγκινητικές στιγμές ήταν όταν στο πλευρό της Αριάνα εμφανίστηκε παιδική χορωδία που τραγούδησε στη σκηνή για τα νεαρά θύματα της συναυλίας, ενώ και η ίδια η σταρ μετέφερε το μήνυμα της μητέρας της θαυμάστριάς της Ολίβια Κάμπελ που σκοτώθηκε στην επίθεση: «Η Ολίβια δεν θα ήθελε να κλαις» και προκάλεσε νέα συγκίνηση και δάκρυα.

Η στιγμή που προκάλεσε χαμόγελα ευτυχίας ήταν όταν ο σύντροφός της Μακ Μίλερ ανέβηκε στη σκηνή τραγουδώντας μαζί της εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το μονόπετρο που έφερε στο αριστερό της χέρι η σταρ της pop, εγείροντας φήμες για αρραβώνα.

Συγκινητική ήταν και η εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους μαζί με την Αριάνα Γκράντε, ενώ επικρίθηκαν οι Βρετανίδες Little Mix για τη… γυμνή εμφάνισή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα