Survivor: Ξεκίνησε η κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία (BINTEO)

11:03 5/6/2017 - Πηγή: Aixmi

Από το βράδυ της Κυριακής και για 24 ώρες οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές για να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη στο Survivor. Με βάση αυτές τις θετικές ψήφους, θα δημιουργηθεί μια κατάταξη των 9 παικτών, η οποία θα παραμείνει κρυφή τόσο από τους παίκτες όσο και από το κοινό. Όμως αυτή η κατάταξη καθορίζει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί κάθε φορά από το Survivor.

Μετά τους αγώνες ασυλίας, η ηττημένη ομάδα

θα υποδεικνύει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει αμέσως ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor.

Αυτός θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής παίκτης βάση της 24ωρης ψηφοφορίας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις διαρροές που παρουσίασε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω η Ανθή Βούλγαρη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Μάριο Ιωαννίδη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο βρίσκονται στην κορυφή.

Πιο συγκεκριμένα, στις θέσεις 7 -9 βρίσκονται οι: Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο. Στις θέσεις 4-6 φαίνεται πως συναντάμε τους: Σάρα Εσκενάζυ, Γιάννη Σπαλιάρα και Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο. Οι πρώτες τρεις θέσεις είναι «πιασμένες» από τους: Γιώργο Αγγελόπουλό, Μάριο Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα