Συγκινεί ο πατέρας τού λοχία: Ο γιος μου είναι ήρωας, είμαι περήφανος

08:42 7/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Υπερήφανος για τον λοχία γιο του Δημήτρη Κούκλατζη, που έχει συλληφθεί από τους Τούρκους και κρατείται στη φυλακή υψίστης ασφαλείας τής Ασφαλείας, είναι ο πατέρας του Νίκος, και τονίζει ότι ο γιος του, όπως και ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης ένωσαν την Ελλάδα.

Μιλώντας στην εκπομπή Σήμερα τού Δημήτρη Οικονόμου και τής Μαρίας Αναστασοπούλου (στον Σκάι) είπε ότι είδε και μίλησε με τον γιο του και τον βρήκε καλά στη υγεία του και με υψηλό ηθικό.

«Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Η ελπίδα κρατά ψηλά το ηθικό

τους. Δεν τους ασκήθηκε καθόλου βία. Οι συνθήκες κράτησης είναι καλές, έχουν ζεστό νερό. Βρίσκονται στο ίδιο κελί και έχουν προαύλιο χώρο δικό τους. Ίσως τούς ξαναδούμε την επόμενη Δευτέρα».

Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν μίλησαν για τα γεγονότα τής σύλληψής τους, αν πράγματι είχαν περάσει σε τουρκικό έδαφος στον Έβρο, αλλά απάντησε αρνητικά. «Δεν άνοιξα καμία συζήτηση για το τι έγινε», τόνισε. Και είναι απολύτως λογικό, μιας που οι Τούρκοι κατέγραφαν τη συνομιλία τους.

«Οπλίζομαι με υπομονή, βλέπω τη δυσκολία τής υπόθεσης. Με διακατέχει μεγάλη περηφάνεια, ο γιος μου είναι κρατούμενος στην Τουρκία, τον θεωρώ ήρωα», τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν τού έχει τηλεφωνήσει ο πρωθυπουργός ή κάποιος άλλος υπουργός, απάντησε πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν πολιτικό. Σημείωσε, όμως, ότι ενημερώνεται από τα ανώτατα κλιμάκια τού στρατού. «Να μείνουμε ψύχραιμοι, για να κρατηθούν και τα παιδιά δυνατά», υπογράμμισε.

Συγκινεί ο πατέρας τού λοχία: Ο γιος μου είναι ήρωας, είμαι περήφανος

The post Συγκινεί ο πατέρας τού λοχία: Ο γιος μου είναι ήρωας, είμαι περήφανος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα