Εκτός ελέγχου ο Κασιδιάρης-Φώναζε «πράκτορα» μουσουλμάνο βουλευτή

20:19 6/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Άγριο επεισόδιο προκάλεσε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης, κατά την ενημέρωση από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για την υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών. Ο χρυσαυγίτης υπουργός άρχισε να φωνάζει ότι δεν είναι δυνατόν να μετέχει στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

«Να βγει έξω ο πράκτορας, να αποχωρήσει ο Τούρκος»

ούρλιαζε. «Δεν είναι δυνατόν να έχουμε κλειστές τις κάμερες και να έχουμε μέσα Τούρκο βουλευτή. Ο Ερντογάν έχει αποκαλέσει Τούρκους και τους 4 μουσουλμάνους βουλευτές και κανείς από αυτούς δεν το έχει διαψεύσει».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος από τη ΝΔ παρενέβη και είπε οτι η Χρυσή Αυγή παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας, πρόσθεσε ότι καμιά κατηγορία δεν υφίσταται, και ζήτησε η αναφορά να διαγραφεί από τα πρακτικά. Συμφώνησε μαζί του και ο Νίκος Ξυδάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συμμετέχει στην επιτροπή.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης, οι τόνοι έπεσαν και η επιτροπή επανέλαβε τις εργασίες της.

Ο Ηλίας Κασιδιαρης και έξω από την αίθουσα της Γερουσίας επέμεινε στα όσα είπε μέσα στην αίθουσα. Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ουδέποτε οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές διέψευσαν τις δηλώσεις Ερντογάν ότι έχει 4 βουλευτές στη ελληνική Βουλή που πρέπει να κάνουν πολλά.Στο επεισόδιο παρενέβη και η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη τονίζοντας πως «η συμπεριφορά των χρυσαυγιτών έχει παρατραβήξει» και πως «οφείλει ο πρόεδρος της Βουλής να το αντιμετωπίσει θεσμικά». Είπε δε ότι «είναι αδιανόητο βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να αποκαλούνται πράκτορες».Ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι σχολίασε μέσα στην Επιτροπή για το επεισόδιο «Απαιτεί απύθμενο θράσος οι απολογητές της προδοσίας της Κύπρου ενώπιον μάλιστα του Κυπρίου υπουργού εξωτερικών να αμφισβητούν τον πατριωτισμό και την ακεραιότητα οποιουδήποτε Έλληνα βουλευτή ιδιαιτέρως δε του Μουσταφά Μουσταφά που κοσμεί το Ελληνικό Κοινοβούλιο όχι μόνο από χθες ή προχθές αλλά από τη δεκαετία του ‘90. Και επειδή η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένας από μας αλλά είναι ορκισμένος εχθρός του Κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, εμείς τα κόμματα του Συνταγματικού Τόξου οφείλουμε μα προστατέψουμε το Κοινοβούλιο και τη Δημοκρατία. Το θέμα αυτό πρέπει να απασχολήσει τον Πρόεδρο της Βουλής και την επιτροπή Δεοντολογίας».Εκτός ελέγχου ο Κασιδιάρης-Φώναζε «πράκτορα» μουσουλμάνο βουλευτή

The post Εκτός ελέγχου ο Κασιδιάρης-Φώναζε «πράκτορα» μουσουλμάνο βουλευτή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα