Συμπλοκή με μαχαίρια και πιστόλια ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς

10:29 29/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε πάρκο του Γέρακα στις 2 τα ξημερώμτα έκλεισε το «ραντεβού» θανάτου ανάμεσα σε ομάδες Αλβανών και Ελλήνων που συνεπλάκησαν με όπλα και μχαίρια με αποτέλεσμα έξι άτομα να τραυματιστούν, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

Πρόκειται για έναν Έλληνα που νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή καθώς φέρει τραύμα από σφαίρα στον λαιμό, αλλά και έναν Αλβανό που επίσης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες, δύο Έλληνες και δύο Αλβανοί, φέρουν τραύματα από μαχαίρι.

Στον τόπο της συμπλοκής βρέθηκε ένα πιστόλι των 9

χιλιοστών, το οποίο εξετάζεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της συμπλοκής, ενώ σ αυτό το πλαίσιο προσήχθη μια γυναίκα που κατέθεσε ότι οι άνδρες είχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ τους.

Δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις ακόμη για το περιστατικό ενώ υπάρχουν και πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες τη συμπλοκή ακολούθησε το περιστατικ΄οστις Βουλιαράτες Αργυρόκαστρου όπου νεκρός από αλβανικά πυρά έπεσε ένας ομογενής.

The post Συμπλοκή με μαχαίρια και πιστόλια ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα