Στους 7 οι τραυματίες από την κατολίσθηση στο «Ναυάγιο»

10:23 14/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Επτά είναι συνολικά οι τραυματίες από την κατολίσθηση βράχων το πρωί της Πέμπτης στη διάσημη παραλία του «Ναυαγίου» στη Ζάκυνθο.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ανάμεσά τους μια γυναίκα 34 ετών, τσεχικής υπηκοότητας, που νοσηλεύεται με κάταγμα στον σπόνδυλο. Ο σύζυγός της και τα δύο της παιδιά, φέρουν ελαφρά τραύματα και νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους.
Τα άλλα τρία άτομα που διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου με ελαφρά τραύματα, αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.
Στο μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε από το λιμενικό, μετά την κατολίσθηση

έχει εκκενωθεί η παραλία του «Ναυαγίου» και έχει απαγορευθεί μέχρι νεωτέρας, από τη λιμενική αρχή Ζακύνθου, η προσέγγιση των σκαφών στην παραλία.

Τα βίντεο από τη στιγμή της κατολίσθησης κόβουν την ανάσα και από χθες κάνουν τον γύρο του κόσμου.

In front of our eyes a big rock fell down at #navagiobeach ! Small boats were capsized and they are talking about missing people. #zakynthos #navagiobeach #rocks #greece #shipwreckbeach pic.twitter.com/iew0WiDgrp

— Nicolaos Kapranos (@NKapranos) September 13, 2018

The post Στους 7 οι τραυματίες από την κατολίσθηση στο «Ναυάγιο» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα