Στους 38 ανέβηκαν οι νεκροί του φονικού σεισμού στην Τουρκία -Δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης

20:51 26/1/2020 - Πηγή: Aixmi

Στους 38 ανέβηκαν οι νεκροί και στους 1,600 οι τραυματίες (13 νοσηλεύονται στην εντατική) από τον φονικό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ που έπληξε την επαρχία Ελαζίγ της ανατολικής Τουρκίας. Οι 34 έχασαν τη ζωή τους στο Ελαζίγ και οι υπόλοιποι στη γειτονική επαρχία Μαλάτεια.

Μέσα από τα χαλάσματα έχουν ανασυρθεί ζωντανοί 45 άνθρωποι, μεταξύ αυτών και μια 35χρονη γυναίκα με τη μικρή κόρη της, στη συνοικία Μουσταφά Πασά του Ελαζίγ. Οι διασώστες άκουσαν τις φωνές τους, και μετά από αρκετές ώρες κατάφεραν να τiς φτάσουν. Η θερμοκρασία στην περιοχή έφτανε τους -4 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τα τουρκικά

ΜΜΕ.

Οι διασώστες συνεχίζουν τις έρευνες μόνο σε ένα κτίριο στο Ελαζίγ. Πιστεύουν ότι εκεί βρίσκονται παγιδευμένοι τρεις αγνοούμενοι. Πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού δήλωσε ότι οι επιχειρήσεις διάσωσης πλησιάζουν προς το τέλος τους. 

The post Στους 38 ανέβηκαν οι νεκροί του φονικού σεισμού στην Τουρκία -Δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα