Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης ο υμνητής του Άουσβιτς Ματθαιόπουλος‏

00:15 9/10/2013 - Πηγή: Aixmi

Στο στόχαστρο των ανακριτών Γεωργουλέα και Παπακώστα μπαίνει ο Χρυσαυγίτης Βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος πριν μπει στην Βουλή έκανε καριέρα μπασίστα σε γνωστό white power συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη με το όνομα Pogrom.

Όπως μαρτυρά και το όνομα του συγκροτήματος οι στίχοι των τραγουδιών προτρέπουν σε πράξεις βίας

κατά μεταναστών, κατά Ισραηλιτών και κατά του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Εμετιοκοί είναι οι στίχοι του τραγουδιού «‘Αουσβιτς» :

«Γ… τον Βίζενταλ / γ… την Αννα Φρανκ/ γ…ται κι όλη η φυλή του Αβραάμ / Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω / αχ, το Αουσβιτς, πόσο το αγαπάω! / Ρε κ…εβραίοι δεν θα σας αφήσω / στο τείχος των Δακρύων θα ‘ρθω να κατουρήσω / Juden Raus! Καίγομαι στο Αουσβιτς…», τραγουδούν τους στίχους του τραγουδιού οι «Πογκρόμ».

Σε άλλο τραγούδι τους με τίτλο «Μια βόλτα στη Βουλή» λένε: «Θα μπω μέσα στη Βουλή και θα την κάψω όλη / θα δώσω λίγο φως σ’ ολόκληρη την πόλη…». Από τα πιο δημοφιλή τραγούδια τους είναι και το «Μίλα ελληνικά ή ψόφα», στους στίχους του οποίου εκφράζεται όλο το μίσος των χρυσαυγιτών για τους ξένους που κατοικούν στη χώρα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Έθνος έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της εφημερίδας από το Πρωτοδικείο Αθηνών, οι δύο ανακριτές ζήτησαν αναλυτικά στοιχεία για δημοσίευμα της περασμένης Κυριακής στο οποίο «γίνεται εκτενής αναφορά στον νυν βουλευτή της ΧΑ Αρτ. Ματθαιόπουλο και συγκεκριμένα στον τρόπο με τον οποίο αναδείχθηκε βουλευτής και κυρίως στη δράση του ως μέλος της ΧΑ από το έτος 2004 και εντεύθεν, ενώ γίνεται σαφής αναφορά και σε στίχους τραγουδιών του συγκροτήματος «Πογκρόμ» στο οποίο αυτός συμμετείχε, οι οποίοι προτρέπουν σε πράξεις βίας κατά μεταναστών, κατά Ισραηλιτών και κατά του Ελληνικού Κοινοβουλίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα