Στο αστυνομικό τμήμα ο Στέλιος Διονυσίου- Παρέσυρε τροχονόμο

22:07 30/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Περιπέτειες με το νόμο έχει ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος συνελήφθη, καθώς παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά έναν τροχονόμο στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό συνέβη όταν ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος καθώς κάποιοι δρόμοι γύρω από τη Βασιλίσσης Σοφίας ήταν κλειστοί και δεν μπορούσε να περάσει, λόγω της επίσκεψης του Ισραηλινού προέδρου. Μην αντέχοντας άλλο να περιμένει στο αυτοκίνητό του ο Στέλιος Διονυσίου στη συμβολή της

Β. Σοφίας με τη Δορυλαίου κατέβηκε, έσκισε την αστυνομική κορδέλα κι επιχείρησε να περάσει.

Όμως φεύγοντας παρέσυρε και χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του τον τροχονόμο που βρισκόταν στο σημείο. Ο τραγουδιστής συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων όπου και σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση κατά της αρχής.

Ο τροχονόμος, ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών κατέθεσε, μάλιστα, μήνυση σε βάρος του τραγουδιστή.

Στο Τμήμα βρέθηκε και ο αδερφός του Άγγελος Διονυσίου ο οποίος μιλώντας στο TLIFE δήλωσε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

The post Στο αστυνομικό τμήμα ο Στέλιος Διονυσίου- Παρέσυρε τροχονόμο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα