Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για… διαφοροποιήσεις στον καιρό

20:30 30/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούρογλου προειδοποιεί για μεγάλες διαφοροποιήσεις των μετεοστοιχείων στην εικόνα του καιρού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Όπως ανέφερε, οι βροχές που αναμένονταν να έρθουν τις επόμενες ημέρες «άλλαξαν γνώμη» με αποτέλεσμα σε πολλές περιοχές της νότιας νησιωτικής Ελλάδας και πολλές περιοχές της Κρήτης

να μην βρέξει… Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από βροχές, θα είναι κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας ωστόσο οι περισσότερες θα είναι τοπικού χαρακτήρα.

Ο κ. Αρναούτογλου τόνισε παράλληλα ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο «φως στον ορίζοντα» για αξιόλογες βροχές στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας όπου ισχυροί και θερμοί κατά τόπους νοτιάδες για αρκετές ημέρες θα έχουν το «πάνω χέρι».


Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Φίλες και φίλοι όπως σας είχα προϊδεάσει χθες μέσα από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ μεγάλες κατέληξαν τελικά να είναι σήμερα οι διαφοροποιήσεις όσον αφορά στα στοιχεία για τον καιρό του ερχόμενου Σαβ/κύριακου καθώς οι βροχές που τόσο έχουν ανάγκη πλέον πολλές περιοχές κυρίως της νότιας νησιωτικής Ελλάδας και πολλές περιοχές της Κρήτης «άλλαξαν γνώμη» χωρίς παράλληλα να υπάρχει κάποιο «φως στον ορίζοντα» για αξιόλογες βροχές στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και νότιας Ελλάδας εχοντας το «πάνω χέρι» ισχυροί και θερμοί κατά τόπους νοτιάδες για αρκετές ημέρες!
Ρίξτε μια ματιά στο δελτίο για περισσότερες λεπτομέρειες!

30Ιαν2018 – Δελτίο καιρού

The post Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για… διαφοροποιήσεις στον καιρό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα