Χίος: Αντιδρούν οι κάτοικοι στην επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής

21:31 30/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο να αντιδράσουν στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στη Χίο, βρήκαν οι κάτοικοι του Χαλκειούς που εδώ και περίπου 1 μήνα συνεχίζουν τον πολυήμερο αγώνα τους ενάντια στην επέκταση του hotspot.

Θέλοντας να αποδείξουν ότι ο αγώνας τους όχι μόνο είναι ακηδεμόνευτος αλλά ουδεμία σχέση έχει με τη ρητορική και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής,

αποφάσισαν να απέχουν από τον πρόχειρο οικίσκο που έχουν στήσει, τοποθετώντας μάλιστα πανό την επιγραφή «Σήμερα κλειστόν».

Όπως αναφέρουν στον «Πολίτη της Χίου» θα υπάρχει μία μικρή ομάδα περιφρούρησης στο σημείο, η οποία έχει αποφασιστεί να μην έχει καμία απολύτως επαφή με τα στελέχη της Χ.Α. σε περίπτωση εμφάνισής τους στην περιοχή. Η συγκεκριμένη ενέργεια έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης των κατοίκων με την οποία διευκρίνιζαν ότι ο αγώνας τους δεν είναι ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες αλλά είναι αγώνας ενάντια στην διαρκή υποβάθμιση της καθημερινότητάς τους και προστασίας των περιουσιών τους.

The post Χίος: Αντιδρούν οι κάτοικοι στην επίσκεψη βουλευτών της Χρυσής Αυγής appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα