Στην εντατική ο Κουφοντίνας -΄Εχει χάσει 13 κιλά από την απεργία πείνας

16:02 17/5/2019 - Πηγή: Aixmi

Στην εντατική του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που συνεχίζει την απεργία πείνας εδώ και 15 μέρες, επειδή εισαγγελέσας και δικαστικό συμβούλιο αρνήθηκαν δυο φορές να του δώσουν άδεια από τις αγροτικές φυλακές. Έχει χάσει 13 κιλά και οι εξετάσεις του δείχνουν ήπια οξέωση.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ματθαίος Δραμητινός, η υγεία του κρατούμενου παρακολουθείται από ομάδα γιατρών και όχι από τους εφημερεύοντες, οι περισσότεροι από τους οποίους γνωρίζουν ανάλογες περιπτώσεις που έχουν

γίνει ή έχουν παρακολουθήσει τη βιβλιογραφία.

«Ακόμη δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα, ωστόσο ο ασθενής παρουσιάζει αφίσχναση, έχει χάσει περίπου 13 κιλά, από τότε που ξεκίνησε την απεργία πείνας, έχει μια ήπια οξέωση, έντονη καταβολή και ορθοστατική υπόταση», είπε.

Και πρόσθεσε ότι ο ασθενής δεν δέχεται καμία θεραπεία, πίνει μόνο νερό και εκτίμησε ότι τις επόμενες μέρες η κατάσταση θα είναι κρίσιμη, ενώ συμπλήρωσε ότι για το θέμα υπάρχει τακτική επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας.

The post Στην εντατική ο Κουφοντίνας -΄Εχει χάσει 13 κιλά από την απεργία πείνας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα