Στα… όριά του ο Μουρίνιο με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ

10:59 30/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Νέο περιστατικό που βάζει… φωτιά στις σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς την τελευταία στιγμή ακυρώθηκε το μεταγραφικό μίτινγκ που είχε κανονιστεί.

Ο Μουρίνιο θα συναντούσε τον εκτελεστικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ για να συζητήσουν τα μεταγραφικά θέματα ενόψει Γενάρη, αλλά και την πρόσληψη ενός διευθυντή ποδοσφαίρου.

Το καλοκαίρι το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ δεν είχε προχωρήσει

στη μεταγραφική ενίσχυση που επιθυμούσε ο Μουρίνιο, ήταν κάτι που είχε εκνευρίσει τον Πορτογάλο τεχνικό και διατάραξε τη σχέση του με τη διοίκηση των Κόκκινων Διαβόλων.

Ωστόσο, το μεταγραφικό ραντεβού δεν έγινε ποτέ, με τον Γούντγουορντ να το ακυρώνει την τελευταία στιγμή, χωρίς πειστική εξήγηση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun.

Αυτό έκανε τον Μουρίνιο να θυμώσει αρκετά και να μπει έτσι ακόμα μια… σταγόνα δυσαρέσκειάς στη σχέση του με τον Γούντγουορντ και τους ιθύνοντες της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Στα… όριά του ο Μουρίνιο με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα