Καρέ καρέ οι στιγμές πριν πέσει νεκρός ο ομογενής στο Αργυρόκαστρο

09:19 30/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Η αλβανική τηλεόραση πρόβαλε βίντεο ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, λίγο πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αλβανική τηλεόραση, ο 35χρονος ομογενής φαίνεται να κρατά ένα όπλο έξω από το καφενείο στις Βουλιαράτες και να πυροβολεί προς το περιπολικό αρχικά, ενώ όπως μεταδίδει το report TV, στη συνέχεια τρέχει προς τον δρόμο και συνεχίζει να ρίχνει με το όπλο που έχει στα χέρια.

Ακούγονται πυροβολισμοί, ενώ ο 35χρονος προσπαθεί να καλυφθεί και να κρυφτεί από τους αστυνομικούς. Ωστόσο, τα πλάνα δεν είναι καθαρά,

καθώς το βίντεο έχει τραβηχτεί μέσα από παράθυρο και δεν μπορούν να βγουν εύκολα συμπεράσματα.

Στο μεταξύ συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανθρώπων που βρέθηκαν κοντά στον νεκρό πλέον ομογενή αλλά και των ανθρώπων που τον γνώριζαν καλά.

Ο γιατρός Παντελής Πάπιστας, μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά στον νεκρό Κωνσταντίνο Κατσίφα στους Βουλιαράτες. Βρέθηκε πολύ κοντά και παρατήρησε ότι έφερε τραύματα από σφαίρες σε θώρακα και μέτωπο. Όπως τονίζει «πυροβολήθηκε στην αρχή γιατί εκεί υπάρχει μεγάλη ποσότητα αίματος. Το παιδί ζωντανό ακόμη σύρθηκε στη βουνοπλαγιά, για 70-80 μέτρα υπάρχει διάσπαρτο αίμα, που δείχνει ότι ζούσε. Από εκεί και πέρα πώς βρέθηκε νεκρό μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε».

Ωστόσο συμμερίζεται την εικασία ότι ο πυροβολισμός στο μέτωπο είναι μεταγενέστερος και εκτελέστηκε: «Από τη στιγμή που ήταν βαριά τραυματισμένος και συρόταν και τα ίδια τα αλβανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι κάτι του είπαν και φώναξε ‘ζήτω η Ελλάς, ζήτω ο Ελληνισμός’, μετά από αυτό κατά πάσα πιθανότητα υπήρξε το μοιραίο τέλος» υπογράμμισε ο γιατρός.

Το βίντεο από enikos.gr

The post Καρέ καρέ οι στιγμές πριν πέσει νεκρός ο ομογενής στο Αργυρόκαστρο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα