Στα «κάγκελα» η ΓΣΕΕ με τον Τσίπρα: Ας προετοιμαστούμε για το 2ο μνημόνιο της «Αριστεράς»

14:41 25/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Επίθεση εξαπολύουν στον Έλληνα πρωθυπουργό κύκλοι προσκείμενοι στη ΓΣΕΕ, ως πρώτη ανίδραση στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τη Ρώμη που άσκησε δριμεία κριτική στα συνδικάτα.

Όπως αναφέρουν από τη ΓΣΕΕ, ο πρωθυπουργός «είχε το θράσος, αν και δεν μας εκπλήσσει, να επαναλάβει την ψευδή και κατάπτυστη δήλωση του περί «συμπαράταξης της

ΓΣΕΕ στο στρατόπεδο του ΝΑΙ την περίοδο του δημοψηφίσματος»…
Εδώ γελάμε κύριε Πρωθυπουργε…του πραγματικού ΝΑΙ.
Γελάμε γιατι αφενός έχει καταδικαστεί κορυφαίος Υπουργός σας για αυτό το ψέμα, αφετέρου εσείς ο ίδιος μετατρέψατε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού σε ΝΑΙ των μνημονίων, ΝΑΙ στη λιτότητα, ΝΑΙ στη βάρβαρη και ληστρική φοροεπιδρομή, σε βάρος όλων όσων σήμερα όψιμα γίνεστε «τιμητης» των δικαιωμάτων τους«.

Συνεχίζοντας πηγές από τη ΓΣΣΕ κάνουν λόγο για υποκριτική και εξόχως προβοκατόρικη, στάση και συμπεριφορά εκ μέρους του πρωθυπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η δήλωσή του, η οποία θα ταίριαζε περισσότερο με δήλωση προέδρου δεκαπενταμελούς… μετά βίας προέδρου μικρής πρωτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, αφήνεται στην κρίση του ελληνικού λαού.
Ο Πρωθυπουργός του τρίτου και καταστροφικού μνημονίου, ο Πρωθυπουργός των ανέξοδων υποσχέσεων και των μεγάλων αυτοδιαψεύσεων, δεν δικαιούται να «κουνά το δάχτυλο» στους Έλληνες εργαζόμενους και στα Ελληνικά Συνδικάτα.
Ειδικά όταν το επιχειρεί με ψέματα και Σταλινικού τύπου προπαγάνδα.
Μετά από αυτή τη δήλωση -με φόντο τον κ. Κατρούγκαλο…- ας προετοιμαζόμαστε όλοι για το 4ο μνημόνιο, το 2ο κατά σειρά μνημόνιο της «Αριστεράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα