Σπυράκη: Ο Τσίπρας μιλά στον Βούτση σαν σε υφιστάμενό του

20:58 4/2/2019 - Πηγή: Aixmi

Με τη φράση «ο πρωθυπουργός απευθύνεται στον πρόεδρο της Βουλής σαν να είναι υφιστάμενός του» σχολίασε η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη την επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Βούτση.

«Ο πρωθυπουργός, που στηρίζεται στις διαθέσεις της κ. Μεγαλοοικονόμου και του κ. Παπαχριστόπουλου, με περισσή αλαζονεία απευθύνεται με αυτή την επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής

ως υφιστάμενο του, αγνοώντας ότι η Βουλή ελέγχει την κυβέρνηση και όχι η κυβέρνηση τη Βουλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Για τη Ν.Δ. δεν τίθεται θέμα αλλαγής του κανονισμού της Βουλής. Καλούμε τον πρόεδρο της Βουλής να μην εγείρει τέτοιο ζήτημα και να σεβαστεί τον θεσμικό του ρόλο. Σε ό,τι αφορά τον κ. Τσίπρα, ο κ. Τσίπρας χρειάστηκε μία εβδομάδα για να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει τον εκβιασμό Καμμένου. Ξαφνικά αποφάσισε ότι δεν θέλει να αλλάξει τον κανονισμό της Βουλής ενώ μόλις πριν από μία εβδομάδα ο εκπρόσωπος του είχε προαναγγείλει την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής. Ο κ. Τσίπρας με όλη αυτή τη διαδικασία το μόνο που τελικά κατάφερε να πιστοποιήσει, είναι ότι η πλειοψηφία του είναι μια ευκαιριακή πλειοψηφία και ότι είναι έτοιμος να ενδώσει στις απαιτήσεις του άλλοτε αναντικατάστατου εταίρου του», σημείωσε.

The post Σπυράκη: Ο Τσίπρας μιλά στον Βούτση σαν σε υφιστάμενό του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα