Έγινε ό,τι ήθελε (;) ο Καμμένος- Θα γνωμοδοτήσει η Επιστημονική Επιτροπή

20:48 4/2/2019 - Πηγή: Aixmi

«Όταν μίλησα για αντιδημοκρατική προσπάθεια να πάρουν από τους ΑΝΕΛ την Κ.Ο. αντίθετα από την ήδη υπάρχουσα γνωμοδότηση της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής , γνώριζα την απόφαση του 2013. Αυτή ισχύει μόνο. Το άρθρο 15 αφορά την ίδρυση».

Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο κ. Καμμένος το γεγονός ότι τελικά θα γνωμοδοτήσει η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής για το

αν θεωρούνται ή όχι κοινοβουλευτική ομάδα οι ΑΝΕΛ με 5 βουλευτές, ένας εκ των οποίων δεν έχει εκλεγεί με το ψηφπδέλτιό τους αλλά μα την Ένωση Κεντρώων. Την τελική απόφαση θα πάρει η Επιτροπή Κανονισμού.

Νωρίτερα η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, που παρέμεινε πιστή στον κ. Καμμένο, είχε υποβάλει υπόμνημα με τις απόψεις του αρχηγού των ΑΝΕΛ για το πώς ερμηνεύεται το άρθρο 15 παράγραφος 1 και 2 του Κανονισμού.

«Η κ.Τσαρούχα ζήτησε να ερμηνεύσουμε το άρθρο 15 . Εγώ απάντησα ότι αυτό το θέμα δεν είναι θέμα προσωπικής ερμηνείας, όπως με καλούσε ο κ. Καμμένος επί δύο βδομάδες να κάνω. Θα το δώσουμε στο επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής», ήταν η απάντηση του Νίκου Βούτση.

The post Έγινε ό,τι ήθελε (;) ο Καμμένος- Θα γνωμοδοτήσει η Επιστημονική Επιτροπή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα