Σοκάρει ο Ιμάμης Γκιουλέν: Ο Ερντογάν είναι τύραννος και θα έχει τη μοίρα του Χίτλερ

20:18 27/1/2020 - Πηγή: Aixmi

«Όλοι οι ναρκισσιστές τύραννοι όπως ο Χίτλερ ή ο Στάλιν δεν είχαν καλό τέλος. Η εξουσία τους πνίγεται πάντα στην οργή. O Eρντογάν θα έχει την ίδια μοίρα».

Τα λόγια του Ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν στην γερμανική εφημερίδα «Die Welt», που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ, είναι σοκαριστικά. «Η πολιτική του Ερντογάν οδηγείται από ζήλια, μίσος και εκδίκηση και η τουρκική κυβέρνηση οδηγείται από την παράνοια στις αποφάσεις της», είπε ο άλλοτε σύμμαχος του Τούρκου προέδρου, τον οποίο τώρα θεωρεί θανάσιμο εχθρό

του.

«Στη Λιβύη, ανέκαθεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα σε διάφορες περιφέρειες. Κι εδώ ο Ερντογάν παίζει αρνητικό ρόλο καθώς υποστηρίζει συγκεκριμένες ομάδες. Στόχος του είναι να γίνει ο νέος ηγέτης του μουσουλμανικού κόσμου, αλλά πώς μπορεί να διεκδικεί μία τέτοια θέση όταν υποδαυλίζει συγκρούσεις ανάμεσα στους σουνίτες».

The post Σοκάρει ο Ιμάμης Γκιουλέν: Ο Ερντογάν είναι τύραννος και θα έχει τη μοίρα του Χίτλερ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα