Σίλβα: Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για τους παίκτες που θα δηλωθούν στην UEFA

20:52 15/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Καμία απόφαση για τη λίστα που θα δηλωθεί στην UEFA ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στο Europa League δεν έχει λάβει ο Μάρκο Σίλβα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και εξήγησε ότι δεν έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα στηριχθεί στα ευρωπαϊκά ματς με την Άντερλεχτ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί

και στην κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε τους «ερυθρόλευκους» αντιμέτωπους με τον Αστέρα Τρίπολης.

«Είναι αλήθεια πως δε θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε ντέρμπι» είπε αρχικά ο Πορτογάλος για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες και συνέχισε: «Για εμάς δεν έχει καμία σημασία. Σε αυτή τη φάση του κυπέλλου και για να μπορέσουμε να φθάσουμε μέχρι τον τελικό που είναι και ο στόχος μας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να αποκλείσουμε δύσκολες και ποιοτικές ομάδες».

Αναφερόμενος στο ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά Χανίων την ερχόμενη Δευτέρα, ο Σίλβα σχολίασε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα θα βρούμε απέναντί μας μία ακόμη ομάδα η οποία θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Θα προσπαθήσει να σταματήσει αυτή τη φοβερή δυναμική μας στο φανταστικό πρωτάθλημα που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Μία ομάδα η οποία στο γήπεδό της είναι σίγουρο πως θα δείξει τη δύναμή της. Είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα.

Περιμένουμε ότι θα μας αντιμετωπίσει αμυντικά. Παράλληλα, με επιθετικές ενέργειες θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Κάτι που κάνει πάντα στα παιχνίδια της. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί για να την αντιμετωπίσουμε».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν οι Ντουρμάζ και Φουστέρ θα βρίσκονται στη λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα δηλωθούν στην UEFA για τους αγώνες του Europa League, ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, γιατί όπως ξέρουμε υπάρχουν ακόμη πολλές ημέρες μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, που έχουμε δικαίωμα να αποφασίσουμε. Πρόκειται για ένα μεγάλο διάστημα και μέχρι τότε μπορεί να συμβούν πάρα πολλά πράγματα σε μία ομάδα. Μπορεί να συμβούν αφίξεις ή αποχωρήσεις παικτών. Όταν θα έχω τα στοιχεία και θα ξέρω ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή μου, τότε θα μπω στη διαδικασία να αποφασίσω. Θα είναι μία δύσκολη απόφαση. Δε θα είναι καθόλου εύκολο να αποφασίσω κάτι τέτοιο»

Keywords
Τυχαία Θέματα