«Ρουκέτα» υπουργού κατά…Σύριζα -Τα δακρυγόνα στους συνταξιούχους ήπιο μέσο

19:54 15/1/2016 - Πηγή: Aixmi

«Ζωγράφισε» ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει το κράξιμο (που κατά βάση προήλθε από τον ίδιο τον Σύριζα) για τα χημικά, τα δακρυγόνα και τα γκλομπς των ΜΑΤ κατά των συνταξιούχων.

Αν και εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Σύριζα, προφανώς δεν ξεχνά ότι είναι απόστρατος στρατηγός. Έτσι, είπε χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά πως τα δακρυγόνα είναι μεν δυσάρεστο πράγμα, αλλά αποτελούν το πιο ήπιο μέσο σε αυτές τις καταστάσεις.

Το «πιο ήπιο μέσο», λοιπόν… Σε ποιες καταστάσεις, άραγε; Δημιουργούνται

έκτακτες περιστάσεις όταν διαδηλώνουν άνθρωποι της τρίτης ηλικίας; Όταν βγαίνουν συνταξιούχοι στο δρόμο και ζητούν να μην τσεκουρωθούν και άλλο οι συντάξεις τους; Όταν απαιτούν όλα όσα τους υποσχέθηκε προεκλογικά ο Σύριζα;

Τον βίαιο τρόπο αντίδρασης της αστυνομίας καυτηριάζει και το κομματικό όργανο του Σύριζα, η Αυγή, υπενθυμίζοντας πως τα ίδια ακριβώς έκαναν τα ΜΑΤ και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Τι έχει αλλάξει, λοιπόν, με την κυβέρνηση της Αριστεράς;

Ο ίδιος ο υπουργός κ. Τόσκας δεν υποστήριξε πως τα όργανα της τάξης παραβίασαν τις εντολές που είχαν. Ούτε η Αυγή έκανε λόγο για συντονισμένη προβοκάτσια. Συνεπώς, ό,τι συνέβη είναι ό,τι μπορεί να κάνει η αστυνομία με οποιαδήποτε κυβέρνηση και υπουργό; Αυτό μας αφήνουν να καταλάβουμε.

Καλά ξεμπερδέματα…

Keywords
Τυχαία Θέματα