«Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε»

13:16 21/4/2012 - Πηγή: Aixmi

Ύστερα από μια πορεία 30 χρόνων στη δημοσιογραφία και σε μια πολύ δύσκολη για τον τόπο και τους πολίτες χρονική περίοδο, αποφάσισα ν’ αλλάξω πορεία και να θέσω υποψηφιότητα για βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Στη διάρκεια της δημοσιογραφικής μου διαδρομής είχα πάντα βασικό σημείο αναφοράς τις καθαρές σχέσεις, την ειλικρίνεια και την αλήθεια. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μου έδειξαν

εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη ήταν ο κινητήριος μοχλός για την αναζήτηση και την υποστήριξη της αλήθειας, χωρίς εκπτώσεις και ημίμετρα, χωρίς ωραιοποιήσεις και δημαγωγία.

Η επικοινωνία μου με τους πολίτες βασίστηκε πάντα στην ειλικρίνεια και εκεί θα εξακολουθήσει να βασίζεται.

Σήμερα, που η πατρίδα μας περνά δύσκολες ώρες, που η κοινωνία μας και ο καθένας ξεχωριστά, βιώνει μια αμείλικτη πραγματικότητα, σήμερα που η ζωή μας και η ζωή ανθρώπων που γνωρίζουμε, συγγενών, φίλων, γειτόνων και συνανθρώπων μας δοκιμάζεται, δεν μπορούμε  να μένουμε αδιάφοροι. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πραγματικότητα, όχι με κραυγές και στείρα αντίδραση, αλλά με σύνεση και σωφροσύνη.

Όλοι εμείς οι πολίτες που τόσα χρόνια εργαστήκαμε ευσυνείδητα και έντιμα, ενδιαφερόμαστε για το μέλλον του τόπου μας, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για κάτι καλύτερο.
Σε αυτές τις εκλογές αποφασίζουμε για το μέλλον που θα έχουν τα παιδιά μας.

Πρέπει να παλέψουμε για ένα αύριο με μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Πρέπει να αγωνιστούμε για τα πιστεύω μας και τα ιδανικά μας.

Αποτελεί καθαρά δική μας απόφαση να συμβάλλουμε με όλη μας τη δύναμη για να θέσουμε νέες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο.

Ξεκινάω αυτή τη νέα πορεία στην Περιφέρεια Αττικής, από τη γενέτειρά μου το Λαύριο, γνωρίζοντας τις αντικειμενικές προοπτικές και δυνατότητες της περιοχής αυτής. Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι περιοχή με συγκριτικά πλεονεκτήματα, που μπορεί να αποτελέσει πηγή ανάπτυξης και ευημερίας για τους κατοίκους της, αλλά και για όλη την Ελλάδα.

Για όλους εμάς

*  που πιστεύουμε σε μια ειλικρινή σχέση του πολίτη με την Πολιτεία,
*  που θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος,
*  που διεκδικούμε ρήξεις και τομές για το καλό του κοινωνικού συνόλου,
*  που απαιτούμε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι προσπάθειές μας,
*  που θέλουμε μία μεγάλη και ευρεία Δημοκρατική Παράταξη

δεν υπάρχει χρόνος για πειραματισμούς.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου, αυτή τη φορά ζητώντας την ψήφο σας στην Περιφέρεια Αττικής.

Ζητώ τη ψήφο σας για να αγωνιστώ μαζί σας και να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για να λύσουμε προβλήματα, να αποκαταστήσουμε αδικίες, να ακούσουμε τους ανθρώπους της Περιφέρειας Αττικής και να ξεκινήσουμε μαζί μια νέα προσπάθεια για τον τόπο μας.

* Ο Αντώνης Λιάρος είναι δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με το ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα