Σαμαράς για ενδεχόμενο εκλογών: Αυτή είναι η ζωή

16:45 24/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Στη Βουλή βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες έσπευσαν να τον ρωτήσουν τη θέση του τόσο για τα εθνικά θέματα, όσο και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών βάσει την ομιλίας του Αλέξη τσίπρα την Τετάρτη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σκάνε όλα μαζί» σχολίασε

ο Αντώνης Σαμαράς διατυπώνοντας την έντονη ανησυχία του για τα εθνικά θέματα.

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε πως αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά και πρόσθεσε με έμφαση πως η κατάσταση αυτή προκύπτει όταν «δεν εκπέμπεις ακτινοβολία και σταθερότητα».

Ο Αντώνης Σαμαράς εκτίμησε ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο εξαιτίας των πρόσφατων προεδρικών εκλογών ενώ η Ευρώπη βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Για το Κυπριακό ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι το ζήτημα του εδαφικού είναι κορυφαίο, εξηγώντας όμως, παράλληλα, ότι οι συζητήσεις ποτέ δεν σταματούν.

Για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και για το ενδεχόμενο εκλογών ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε ότι το άθροισμα των προβλημάτων, οι κακές σφυγμομετρήσεις και όλα αυτά που πρέπει άμεσα να εφαρμοστούν όπως ο νόμος Κατρούγκαλου και το ασφαλιστικό «οδηγούν τον καθένα να κάνει πολλές σκέψεις, δεύτερες και τρίτες».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτή είναι η ζωή». Τέλος πρόσθεσε πως δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα διεξαχθούν οι εκλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα