Σάλος με Μόργκαν Φρίμαν και σεξουαλική παρενόχληση

14:38 26/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Θύελλα έχει να αντιμετωπίσει ο Μόργκαν Φρίμαν, καθώς οκτώ γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση κι ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντί τους.

Ένα από τα θύματα, που ήταν βοηθός παραγωγής σε ταινία που πρωταγωνιστούσε το 20017, τον καταγγέλλει ότι επί μήνες δεχόταν ανάρμοστα σχόλια για το κορμί της, ενώ ο σταρ την άγγιζε σε διάfορα μέρη του σώματός της.’Όποιος με γνωρίζει κι έχει συνεργαστεί μαζί μου ξέρει ότι είμαι κάποιος που δεν θα είχα ποτέ πρόθεση να προσβάλω ή εν γνώσει μου να φέρω σε δύσκολη θέση τον οποιοδήποτε. Απολογούμαι σε όποιον προκάλεσα δυσφορία και του έδειξα ασέβεια, δεν ήταν ποτέ η πρόθεσή μου!».

Επίσης, ανώτατο στέλεχος της παραγωγής ταινίας του 2013 υποστήριξε ότι ο Φρίμαν παρενόχλησε και την ίδια και συνεργάτιδές της με σχόλια απρεπή γα το σώμα τους.

Ο Φρίμαν στην ανακοίνωση μετά τις καταγγελίες εναντίον του σημείωσε:

«Είμαι συντετριμμένος που τα 80 χρόνια της ζωής μου κινδυνεύουν να υποτιμηθούν σε ένα κλείσιμο των ματιών από τις αναφορές του Τύπου. Όλα τα θύματα των επιθέσεων ή παρενοχλήσεων δικαιούνται να ακουστούν. Και πρέπει να τα ακούσουμε. Αλλά δεν είναι δίκαιο να εξισώνουμε τα φρικιαστικά περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων με ατυχή κοπλιμέντα ή χιούμορ. Παραδέχομαι ότι είμαι κάποιος που έχει την ανάγκη να προσπαθεί να κάνει τις γυναίκες και τους άνδρες να αισθάνονται ότι τα εκτιμώ και να έχουν άνεση μαζί μου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σχνά να προσπαθώ να αστειευτώ και να κάνω κοπλιμέντα σε γυναίκες με τρόπο που τον θεωρώ αυθόρμητο και αφελή. Προφανώς δεν πέτυχα τον σκοπό μου. Και γι αυτό απολογούμαι και θα συνεχίσω να απολογούμαι σε οποιονδήποτε αναστάτωσα ακουσίως. Αλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν δημιούργησα ανασφαλές περιββάλλον εργασίας ή προσέφερε ωφελήματα με αντάλλαγμα το σεξ. Κάθε υπαινιγμός ότι το έκανα είναι ψευδής».

Σάλος με Μόργκαν Φρίμαν και σεξουαλική παρενόχληση

The post Σάλος με Μόργκαν Φρίμαν και σεξουαλική παρενόχληση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα