Ρομαντικός γάμος στη Σαντορίνη – Παντρεύτηκε τον εαυτό της μετά τον χωρισμό

12:23 10/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Παρουσία ελάχιστων καλεσμένων η 38χρονη Γαλλίδα Laetitia Nguyen παντρεύτηκε τον… εαυτό της στη Σαντορίνη, καθώς μόλις τρεις μηνες πριν από τον γάμο ο αρραβωνιαστικός της την παράτησε.

Όπως η ίδια είπε, σύμφωνα με τη Santoriniprss.gr, είχε δαπανήσει ένα ποσό των 22.000 ευρώ για τον γάμο και όταν ο γαμπρός το έσκασε αποφάσισε να προχωρήσει με τον γάμο και να παντρευτεί τον εαυτό της. Σύμφωνα με την ίδια ο αρραβωνιαστικός της, αποφάσισε τον Φεβρουάριο του 2018 να χωρίσουν και ενώ όλα ήταν κανονισμένα για τον γάμο τους στη

Σαντορίνη τον Μάιο.

«Ακόμη είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ» δηλώνει η Λετίσια, οικονομική διευθύντρια στο επάγγελμα, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μερα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό».

Πηγή: santorinipress.gr

The post Ρομαντικός γάμος στη Σαντορίνη – Παντρεύτηκε τον εαυτό της μετά τον χωρισμό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα