Ραγδαίες οι εξελίξεις για τη διάσωση του Mega channel

18:02 9/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Θετικά είναι τα νέα για το Mega. Οι τρεις από τις τέσσερις πιστώτριες τράπεζες υπέγραψαν το κείμενο για τη διάσωσή του και θεωρείται βέβαιο πως το ίδιο θα κάνουν και η μία που απομένει.

Το πρωί έβαλε την υπογραφή της η Alpha Bank, ενώ είχε προηγηθεί χθες η Πειραιώς. Το ίδιο έκανε πριν από λίγο και

η Eurobank και θεωρείται βέβαιο ότι στην ίδια κατεύθυνση θα κινηθεί και η Εθνική.

Μετά τις τέσσερις υπογραφές ανοίγει ο δρόμος να υπαχθεί η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ στον άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα και, ταυτόχρονα, λύνονται τα χέρια της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Βαγγέλη Μαρινάκη να διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια, μέσω νέας εταιρείας την οποία στη συνέχεια θα συγχωνεύσουν με την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ.

Ανοίγει, επίσης, ο δρόμος για να καταβληθεί το δώρο των Χριστουγέννων στους ηρωικούς εργαζομένους, οι οποίοι κρατάνε ανοιχτό το κανάλι χωρίς να πληρώνονται, σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς -και εφόσον δεν υπάρξει πρόβλημα την τελευταία στιγμή- το Μega θα μπορεί να μεταδώσει ζωντανό δελτίο ειδήσεων πιθανότατα τον Μάιο, ενώ από τον προσεχή Σεπτέμβριο πλήρες ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

The post Ραγδαίες οι εξελίξεις για τη διάσωση του Mega channel appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα