Στη Ράκα σφαίρες από το εργοστάσιο του Παπαδόπουλου

16:41 9/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Με δημοσίευμά τους τα «Παραπολιτικά» αναφέρονται σε σφαίρες που βρέθηκαν στη Ράκα από το εργοστάσιο Olympic Industries στο οποίο εμπλέκεται ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο γνωστός ως μεσάζων στη διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τις σφαίρες αυτές χρησιμοπιούν οι δυνάμεις του ISIS στη Συρία.

Συγκεκριμένα, τα Παραπολιτικά αναφέρουν πως η πληροφορία αυτή προέρχεται από ειδικευµένους ερευνητές ευρωπαϊκού προγράµµατος, που χρηµατοδοτείται

από την Ευρωπαϊκή Ενωση και τη Γερµανία και συγκεκριµένα, του προγράµµατος «iTrace», που βρίσκεται υπό την εποπτεία του Συµβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης και το διαχειρίζεται τεχνικά η διεθνώς αναγνωρισµένη ΜΚΟ Conflict Armament Research (CAR).

Σύµφωνα µε τα στοιχεία που εντόπισαν οι ερευνητές, στις 26 Ιουλίου 2014, στα πεδία των µαχών στη Ράκα της Συρίας, «πρωτεύουσα» µέχρι πρότινος του «Ισλαµικού Κράτους» (ISIS), βρέθηκαν και καταγράφηκαν ελληνικά πυροµαχικά της εταιρείας Olympic Industries του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Πηγή: Παραπολιτικά

The post Στη Ράκα σφαίρες από το εργοστάσιο του Παπαδόπουλου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα