Η Γαλλία αποχαιρέτησε τον Τζόνι Χαλιντέι

17:53 9/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Εφτακόσιοι μοτοσικλετιστές συνόδευσαν το φέρετρο του Γάλλου Έλβις Πρίσλεϊ, Τζόνι Χαλιντέι που έφυγε από τη ζωή στα 74 του χρόνια, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο των πνευμόνων.

Με χειροκρότημα παρατεταμένο και τραγούδια χιλιάδες κόσμου, θαυμαστές, φίλοι, συγγενείς, είπαν το τελευταίο αντίον σ έναν από τους σημαντικότερους Γάλλους καλλιτέχνες.

Χάσαμε κάποιον που ήταν η οικογένειά μας, είπαν στα γαλλικά Μέσα οι περισσότεροι πενθούντες που έδωσαν το «παρών» στην πιο rock n roll κηδεία

της Γαλλίας.

Σε μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες, που διήρκεσε περίπου 60 χρόνια, ο Τζόνι Χαλιντέι κατέκτησε τις καρδιές όλων και όπως φαίνεται θα μείνει εκεί ακόμη και μετά θάνατον, παίρνοντας τη θέση του στην αιωνιότητα.

Η πορεία ξεκίνησε από το Μοντ Βαλεριάν στη Ναντέγ, προάστιο δυτικά του Παρισιού ενώ η αυτοκινητοπομπή πέρασε μπροστά από την Αψίδα του θριάμβου συνοδεία των 700 μοτοσυκλετιστών που απένειμαν φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που συνέλεγε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

The post Η Γαλλία αποχαιρέτησε τον Τζόνι Χαλιντέι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα