Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές για το διπλό φονικό στην Κύπρο

12:50 28/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Ραγαδαίες είναι οι εξελίξεις και οι ανατροπές στην υπόθεση τού διπλού φονικού στην Κύπρο. Χθες βράδι ο 33χρονος, που τελεί υπό οκταήμερη κράτηση, κατονόμασε τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφό του ως τον άνθρωπο που σκότωσε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου, ενώ ενέπλεξε στην υπόθεση και την 21χρονη συμβία του.

Ωστόσο, ο 23χρονος και η σύντροφός του αρνήθηκαν ότι έχουν οποιαδήποτε σχέση με το στυγερό έγκλημα. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε να κρατηθούν για 8 μέρες.

Η

αστυνομία έχει εντοπίσει νέα τεκμήρια: ένα ρόπαλο, κορδόνια παπουτσιών, ένα ξίφος, ενώ αναζητά μια κουκούλα ή σκούφο. Ακόμη, βρέθηκαν σημειώσεις στο αυτοκίνητο του 33χρονου, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο».

Με βάση τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο- σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- εντοπίστηκαν μώλωπες στον 23χρονος και στην 21χρονη εκχυμώσεις στην πλάτη, που εκτιμάται ότι είναι 3-4 ημερών.

Ο υπαστυνόμος Κουμέτος Κουμέτου ανέφερε στο δικαστήριο πως υπάρχει εύλογη υποψία ότι οι δύο ύποπτοι ενέχονται στη διάπραξη του φόνου εκ προμελέτης, της ληστείας, διάρρηξης και κατοχής επιθετικού όπλου.

Αναμένονται εξετάσεις DNA στα τεκμήρια από τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ ο 15χρονος γιος των δολοφονηθέντων θα κληθεί για νέα αναγνώριση.

Η δικαστής έγκρινε το αίτημα για 8ημερη προσωποκράτηση των δύο υπόπτων, προσθέτοντας πως εάν οι ανακρίσεις τελειώσουν νωρίτερα τότε οι ύποπτοι να αφεθούν ελεύθεροι.

Ραγαδαίες εξελίξεις και ανατροπές στην υπόθεση τού διπλού φονικού στην Κύπρο

The post Ραγδαίες εξελίξεις και ανατροπές για το διπλό φονικό στην Κύπρο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα