«Πρωτιά» στα παράπονα των πολιτών για Τσακαλώτο και Αχτσιόγλου

16:41 17/2/2017 - Πηγή: Aixmi

Στη μια εβδομάδα λειτουργίας του ιστότοπου παραπόνων του υπουργείου Επικρατείας, που είχε ανακοινώσει ο Αλέκος Φλαμπουράρης, το σάιτ «έπεσε» από τα παράπονα για τα υπουργεία Οικονομικών του Ευκλείδη Τσακαλώτου και Εργασίας της Έφης Αχτσιόγλου.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το ίδιο το υπουργείο Επικρατείας στη μια εβδομάδα λειτουργίας του kathimerinotita.gov.gr. καταχωρήθηκαν συνολικά 839 παράπονα από πολίτες.

Πρώτα στη «γκρίνια» έρχονται το υπουργείο Εργασίας και το υπουργείο Οικονομικών για φορολογικές

υποθέσεις και πληροφορίες συμμετοχής σε προγράμματα του ΕΣΠΑ και το υπουργείο Υγείας σχετικά με ελλείψεις σε ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση μέσα στη μια εβδομάδα λειτουργίας της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας υποβλήθηκαν στο σύστημα 862 θέματα, εκ των οποίων τα 839 αφορούσαν πραγματικά προβλήματα ή διορθωτικές προτάσεις και τα υπόλοιπα 23 τάσεις αρνητικής τοποθέτησης με διάφορα σχόλια.

Παράλληλα σημαντικός αριθμός περιπτώσεων αφορά στην καθυστέρηση έκδοσης δικαστικών αποφάσεων, στην αποπληρωμή αποζημιώσεων αγροτών και πληγέντων από πάσης φύσεως καταστροφές, στη ρύθμιση πολεοδομικών ζητημάτων και στην πάταξη της εγκληματικότητας.

Βάσει της επεξεργασίας που έγινε, οι καταχωρήσεις ανά υπουργείο την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της ιστοσελίδας έχουν ως εξής:

Keywords
Τυχαία Θέματα