O Jimmy Fallon υποδύεται τον Trump και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό- Video

16:41 17/2/2017 - Πηγή: iPop

Αιφνιδιαστικά την Πέμπτη ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump, παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη Τύπου από τον Λευκό Οίκο. O διάσημος κωμικός, Jimmy Fallon, δεν θα μπορούσε να μην την σχολιάσει με τον δικό του τρόπο κι έτσι λίγες ώρες αργότερα έγινε … ο νέος Trump.

O Jimmy Fallon έφτιαξε τα μαλλιά του σαν του Trump, φόρεσε τα ίδια ρούχα και ανέβηκε στο πόντιουμ για να μιλήσει στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά από τον Λευκό Οίκο.

Σαφώς ο Jimmy Fallon ήταν φτυστός για να μην σου πούμε και

καλύτερος από τον Πρόεδρο Trump.

Κατά την έναρξη της ομιλίας από τον Λευκό Οίκο ο Fallon ή αλλιώς ο νέος Trump ευχαρίστησε όσους ήρθαν να τον δουν, αλλά φυσικά τον εαυτό του και είπε, πως η συνέντευξη ξεκινά. Ζήτησε μάλιστα, να ακούσει όχι την πρώτη, αλλά την δεύτερη ερώτηση.

Ο Fallon πήγε για να αστειευτεί λέγοντας, πως τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες έχει κάνει τόσο μεγάλη πρόοδο η Αμερική που νιώθει, πως την Κυβερνά τέσσερα χρόνια, ενώ είπε πως είναι όλα … ψέματα.

Όταν του ζητείται να απαντήσει σε μια ερώτηση, τονίζει, πως θα χρησιμοποιήσει τη μαγική του μπάλα και τρέλανε όσους τον παρακολουθούσαν.

Διαβάστε επίσης:

Εκτός εαυτού o Trump- Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους- Video

The post O Jimmy Fallon υποδύεται τον Trump και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό- Video appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα