Που «χάθηκε» ο Αλέξης Τσίπρας εδώ και τρεις μέρες;

18:19 30/12/2015 - Πηγή: Aixmi

Εξαφανισμένος είναι ο πρωθυπουργός το τελευταίο διάστημα που μεσολάβησε μετά τα Χριστούγεννα και ο Βηματοδότης, αναζήτησε απάντηση στο ερώτημα «που έχει εξαφανιστεί ο πρωθυπουργός;»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έχει αρκετές ημέρες να εμφανιστεί στο πρωθυπουργικό γραφείο του. Έγιναν συσκέψεις χωρίς την παρουσία του και ρώτησα την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη πού είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα; Πώς θα περάσει την Πρωτοχρονιά; Ομολογώ ότι η απάντησή της με ξένισε και σας τη μεταφέρω όπως ακριβώς μου την είπε: «Εδώ και τρεις ημέρες είναι… κρυμμένος και ξεκουράζεται. Κοιμάται. Έχει ανάγκη από ξεκούραση. Τον περιμένει αρκετή δουλειά». Και αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Το ίδιο κάνω και εγώ στην Άρτα». Όχι ακριβώς, όπως έμαθα, γιατί βγήκε σε τοπικά ΜΜΕ, έβγαλε ένα-δύο ανακοινώσεις από την Άρτα, άντε να βρει χρόνο για ύπνο».

Πάντως, σήμερα, ο υπουργός Εργασίας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα για την πορεία της επεξεργασίας του σχεδίου της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα