Τι θα γίνει αν δεν πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας; – Ο ρόλος του taxisnet στο ενδεχόμενο παράτασης

18:07 30/12/2015 - Πηγή: iPop

Κυρώσεις περιμένουν όσους δεν θα πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας τους ή δεν τα πλήρωσαν στο παρελθόν. Εκτός από το πρόστιμο οι οφειλέτες έρχονται αντιμέτωποι με άλλες ποινές. Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί πως καθοριστικό ρόλο στο αν θα υπάρξει παράταση θα παίξει στο taxisnet.

Τι θα συμβεί σε όσους δεν θα πληρώσουν τα τέλη;Αν δεν καταβληθούν τα τέλη ή ακόμα και αν δεν έχουν καταβληθεί
τέλη προηγουμένων ετών, δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση της κυριότητας αυτοκινήτου οχήματος. Πρώτα πρέπει να ρυθμιστούν τα τέλη και μετά να επέλθει η μεταβίβαση.Αξίζει να τονιστεί πως σε περίπτωση μεταφοράς του οχήματος σε άλλη χώρα δεν γίνεται διαγραφή των τελών από το Μητρώο οχημάτων.Ποιος ο ρόλος του taxisnet στο ενδεχόμενο παράτασης;

Καθοριστικό ρόλο στην παράταση των τελών φαίνεται πως παίζει το taxisnet.

Συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, δε θα δοθεί καμιά παράταση, ενώ σημείωσε πως κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που υπάρξει τεχνικό πρόβλημα στο taxisnet.

Μεγάλες ουρές από το πρωί έκαναν οι πολίτες στις εφορίες της χώρας έτσι ώστε να καταθέσουν τις πινακίδες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου, οι πολίτες που έχουν καταθέσει πινακίδες ξεπερνούν τους 55.000 και, όπως έχει σημειωθεί ο αριθμός θα ανέβει και άλλο αύριο, Πέμπτη, που λήγει η προθεσμία και οι εφορίες κλείνουν στις 12:30.

8 στους 10 πολίτες έχουν ήδη προβεί σε αποπληρωμή των τελών.

Τι θα πρέπει να έχεις μαζί σου αν θες να θέσεις σε ακινησία το ΙΧ έτσι ώστε να μην καταβάλεις τα τέλη;Την άδεια κυκλοφορίας.Τις πινακίδες κυκλοφορίας.Φωτοτυπία της φορολογικής δήλωσης και του αντίστοιχου εκκαθαριστικού του 2015, από όπου πρέπει να αποδεικνύεται ότι ο ίδιος είναι ο κάτοχος του Ι.Χ. Απόδειξη πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2015. Αντίγραφο του εντύπου Ε9.Σημείωση!

Παράταση στο μέτρο της απόσυρσης των παλαιών αυτοκινήτων, έως τις 20 Απριλίου, αναμένεται να δώσει η κυβέρνηση έχοντας ως βασικό στόχο να προσφέρει τόνωση στην αγορά που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα.

The post Τι θα γίνει αν δεν πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας; – Ο ρόλος του taxisnet στο ενδεχόμενο παράτασης appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τι θα γινει αν δεν πληρωσω τα τελη κυκλοφοριας 2015, αν δεν πληρωσεις τα τελη κυκλοφοριας πανε στη δ ο υ
Τυχαία Θέματα