Πορνείο με κούκλες από σιλικόνη άνοιξε στο Παρίσι

22:30 12/2/2018 - Πηγή: Aixmi

Οι Γάλλοι απαγορεύεται να πληρώνουν για σεξ με γυναίκες αλλά τώρα θα μπορούν να πληρώσουν για σεξ με κούκλες από σιλικόνη. Υπεύθυνη γι’ αυτό η εταιρεία XDolls που το άνοιξε στο 14ο διαμέρισμα του Παρισιού. Τα « κορίτσια» η Λίλι, η Σοφία και η Κιμ όπως αναφέρεται στη σελίδα της εταιρείας είναι έτοιμες να δεχτούν τους πρώτους πελάτες και να εκπληρώσουν τις κρυφές τους επιθυμίες. Oι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων από το διαδίκτυο καθώς για ευνόητους λόγους δεν αναφέρεται δημοσίως η διεύθυνση του πορνείου, παρά μόνο ιδιωτικώς σε «πιστοποιημένους» πελάτες.
Για 89ευρώ την ώρα περνάς στιγμές πολύ ευχάριστες με ένα πλάσμα φτιαγμένο από σιλικόνη με εκπληκτικές καμπύλες. Επίσης €149 για δύο ώρες αλλά και μόλις 19€ για να ζήσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας. Μπορεί να συγκριθεί με sex toys για άνδρες, λέει ο Joaquim Lousquy, ο άνθρωπος που εισήγαγε το συγκεκριμένο κόνσεπτ στη Γαλλία.

Ο πελάτης στον χώρο θα βρει τηλεοράσεις και ακουστικά με μουσική της αρεσκείας του για χαλάρωση. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της κάθε κούκλα είναι καθαρή και έχει απολυμανθεί με συγκεκριμένα προϊόντα πριν και μετά από κάθε χρήση. Επιπλέον οι κούκλες διαθέτουν τις στερεοτυπικές αναλογίες, μιας λατίνας, μιας ασιάτισας και μιας γυναίκας με αθλητικό τύπο.

The post Πορνείο με κούκλες από σιλικόνη άνοιξε στο Παρίσι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα