Mαρέβα: Με χτυπούν γιατί θέλουν να πλήξουν τον Κυριάκο

20:15 12/2/2018 - Πηγή: Aixmi

H σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, δίνει πολιτικό χρώμα στην εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα στην επιχείρηση που διατηρεί, στην περιοχή του Ψυρρή. Σημειώνει ότι τη χτυπούν από την πρώτη στιγμή που ο σύζυγός της εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ, επειδή θέλουν να πλήξουν εκείνον.

Μιλά για συστηματική προσπάθεια εξόντωσής της, η οποία έχει σχεδιαστεί στα υπόγεια του πρωθυπουργικού γραφείου και έχει εκτελεστικά όργανα, με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. «Τα εκτελεστικά τους όργανα,

με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε».

Όλη η δήλωσή της στο στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Mαρέβα: Με χτυπούν επειδή θέλουν να πλήξουν τον Κυριάκο

The post Mαρέβα: Με χτυπούν γιατί θέλουν να πλήξουν τον Κυριάκο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα