Πέθανε ο ηθοποιός και παρουσιαστής Δημήτρης Μενούνος

13:35 18/8/2016 - Πηγή: Aixmi

«Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός, μουσικός και παρουσιαστής, Δημήτρης Μενούνος.

Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε δημοφιλής όταν παρουσίασε την εκπομπή Wipe Out «έφυγε» από τη ζωή στα 47 του χρόνια σήμερα στις 05.30 πμ, καθώς τον νίκησε ο καρκίνος στο πάγκρεας. Νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό στο «Μητέρα».

Είχε υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ οι επιπλοκές που αντιμετώπιζε ήταν συνεχείς.

Η θρόμβωση στην αορτή τον οδήγησε για ενάμιση μήνα στην εντατική και ύστερα

από ανεπάρκεια σε πολλά ζωτικά όργανα, κατέληξε τα ξημερώματα, ανακοίνωσε στενός του φίλος και συμμαθητής του από τα χρόνια του Λεοντείου Λυκείου, στην σελίδα που διατηρούν οι απόφοιτοι του ’87 στο Facebook, στην οποία μάλιστα ήταν συνδιαχειριστής ο ίδιος ο Δημήτρης Μενούνος.

Ο Δημήτρης Μενούνος γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1969 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» ενώ συμμετείχε και στο εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής με τον Στάθη Λιβαθινό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 2001-2003 (σκηνοθετικό τμήμα).

Είχε συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στο ελεύθερο θέατρο όπως : «Πλούτος», «Harvest 2010», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Πέρσες», «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Κοίτα με», «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», «Η φωλιά του κούκου», «Άμλετ ο Β’», «Ο Έβδομος Σταθμός» κ.α.

Τελευταία του παράσταση ήταν ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη στο θέατρο Τζένη Καρέζη, με τον Κώστα Καζάκο.
Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο απώλεια του αγαπημένου τους Δημήτρη.

Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός σε ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook έγραψε:

Ο Γιάννης Αϊβάζης που γνώριζε καλά τον Δημήτρη, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram μία μαύρη εικόνα ως ένδειξη πένθους και έγραψε: «Αγόρι μου γλυκό , αδερφέ μου θα μου λείψεις !! Να ξερεις οτι δεν φύγεις ποτε απο την καρδιά μου !! Καλο παράδεισο Μητσαρα μου να ξερεις οτι ήδη μας λείπεις !!!».

Keywords
Αναζητήσεις
pethane o parousiastis
Τυχαία Θέματα